Edebiyat Fakültesi

Dr. Öğr. Üyesi Cansu GÜR’den İki Toplumsal Duyarlılık Projesi

“Düşün, Tasarla, Boya. Haydi Sanat Yapmaya!” adlı Toplumsal Duyarlılık Projesi

Dr. Öğr. Üyesi Cansu GÜR’ün yürütücülüğünü yaptığı “Düşün, Tasarla, Boya. Haydi Sanat Yapmaya!” adlı Toplumsal Duyarlılık Projesi, Dede Korkut İşitme Engelli İlk ve Ortaokulu öğrencileri için düzenlenen Ahşap Boyama etkinliği ile 8 Kasım 2022 Salı günü 13.00-14.30 saatleri arasında Pozitif Kitap Kırtasiye’de gerçekleştirildi.

2. Toplumsal Duyarlılık Projesi

Metin İçeriği: Dr. Öğr. Üyesi Cansu GÜR’ün danışmanlığını yaptığı “İşitme Engelli Çocuklarla Sihirbaz Gösterisi ve Baloncuk Partisi Etkinliğine Katılım” adlı Toplumsal Duyarlılık Projesi 2 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 20.00- 21.00 arası 10 kişiden oluşan Dede Korkut İşitme Engelli İlk ve Ortaokulu yatılı öğrencilerinin katılımıyla İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.